De Ruimtes

 

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het voormalig ANWB testcentrum en beschikt naast de slipbaan over verschillende ruimtes die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, evenementen, tijdelijke werkplek en andere meetings.

Triumphroom

Max. 10 personen - 30 ㎡

Informatie aanvragen

Legendzaal

20-50 personen - 75 ㎡

Informatie aanvragen

Dakarzaal

Max. 20 personen - 50 ㎡

Informatie aanvragen

Pitstop

30-80 personen - 80 ㎡

Informatie aanvragen

Special Stage

100-200 personen - max. 250 ㎡

Informatie aanvragen
 

Triumphroom

De Triumphroom is onze kleinste zaal en is daardoor geschikt voor vergaderingen,
brainstormsessies en flexibele werkplek.Max. 10 personen - 30


Informatie aanvragen

Inspirerend

Onze Triumphroom is een intieme vergaderruimte die voldoende ruimte biedt voor grote inspiratie. Behoefte aan een andere omgeving dan uw vertrouwde vergaderruimte of kantoor, dan biedt de Triumphroom uitkomst! De ruimte leent zich namelijk ook uitstekend als alternatieve werkplek. Door zijn in de tafel weggewerkte stroomaansluitingen heeft u geen last van kabels over de vloer.

Legendzaal

De Legendzaal biedt ruimte aan een grote groep en is hierdoor
uitstekend geschikt voor plenaire sessies van grotere groepen.Max. 20-50 personen - 75


Informatie aanvragen

Groots gevoel

Onder het toeziend oog van de groten der aarde uit de autosport leent de Legendzaal zich door zijn grootte uitstekend voor vele doeleinden. Met een maximale capaciteit van 50 personen kunt u er naast plenaire sessies tevens trainingen, workshops en zelfs diners verzorgen. De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

Dakarzaal

Op de begane grond van Rijvaardigheidscentrum Lelystad vindt u de Dakarzaal.
Deze zaal leent zich uitstekend voor plenaire sessies.Max. 20 personen - 50


Informatie aanvragen

Plenaire ruimte

De Dakarzaal is een ruim opgezette zaal die ondanks zijn grootte niet onpersoonlijk aanvoelt. Ideaal voor groepen tot 20 personen. Naast plenaire sessies is de zaal ook zeer geschikt voor trainingen en workshops. De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.Pitstop

De Pitstop heeft een wijds uitzicht op het rijvaardigheidscentrum en heeft door zijn hoeksituering veel lichtinval. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen en voor alle vergader/train doeleinden.

De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.Max. 30-80 personen - 80


Informatie aanvragen

Een andere invalshoek

De Pitstop heeft een wijds uitzicht op het rijvaardigheidscentrum en heeft door zijn hoeksituering veel lichtinval. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen en voor alle vergader/train doeleinden. De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

Special Stage

Doordat zowel ons restaurant, als Legendzaal als de Pitstop gecombineerd kunnen worden, ontstaat er een bijzondere grote ruimte die ruimte biedt aan zeer grote groepen tot wel 200 personen.

Max. 100-200 personen - 250


Informatie aanvragen

Restaurant