Trainingen

Voor ieder wat wils, betere voertuigcontrole in combinatie met een leuke dag.

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland leer jij een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip, je leert het allemaal bij onze slipcursus 3.0!

 

Slipcursus 4 uur

Een 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer. De basis om gevaren te leren herkennen en te vermijden wordt gelegd.

 

Rijvaardigheidstraining met eigen auto  

Deze training is bedoeld om bestuurders bewust te maken van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.
 

Slipcursus Met Ongevallensimulator

Een 3-uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland leer jij een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving, waarna je in onze ongevallensimulator een heuse ‘roll-over’ gaat ervaren.

Caravan- en aanhangwagentraining

Leer tijdens onze intensieve caravan- en aanhangwagen dagtraining de belangrijkste technieken om bij onverwachte situaties uw aanhangwagen of caravan te beheersen. Op het oude ANWB-testcentrum te Lelystad komen naast het onverwachtste aspect tevens de andere lastige onderdelen zoals parkeren, achteruit rijden en keren tijdens onze training aan bod.

PROMOTOR “Motor” Regentraining

Een natte bocht door zonder spannende momenten en remmen op natte wegen. Wij vertellen je hoe je dat het beste kunt doen. We hopen dat het op de trainingsdagen regent dat het giet. Komt het water niet met bakken uit de hemel? Dan hebben wij alles in huis om jou dezelfde ervaring te bieden.