Referenties

  • “Rijvaardigheidscentrum Lelystad heeft ervoor gezorgd dat onze trainingsdagen zeer prettig zijn verlopen. Alles wordt van A tot Z verzorgd in een fijne ambiance met prettig en meedenkend personeel. In combinatie met het circuit leende de locatie zich perfect voor onze doelstellingen.”

    Roos Uphoff, Hyundai Motor Netherlands b.v.
  • “Om de verkopers uit ons Kia dealernetwerk en onze potentiële klanten kennis te laten maken met de nieuwe Kia Niro maakten wij van het rijvaardigheidscentrum in Lelystad een week lang een Kia terrein. Een goed bereikbare locatie waarbij er meer dan voldoende mogelijkheden waren om iedereen onze zuinige hybride auto te laten ervaren. Er werden heuveltjes, bochtjes en rechte stukken gereden om de Kia Niro te leren kennen. Dit alles onder de professionele begeleiding van de instructeurs van Prodrive.
    Het terrein was goed onderhouden en zag er verzorgd uit. Er werd alle mogelijke moeite gedaan om de locatie een Kia uitstraling te geven. De klanten en cursisten werden gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje en een vriendelijke lach. 
    Wij hebben er een uiterst geslaagde week gehad, met dank aan Indy Dontje en zijn geweldige medewekers.”

    Tialda Dijkstra, Kia Motors Nederland
  • “De locatie, zaal en gebouw hadden wij drie dagen ter beschikking. De samenwerking verliep uitstekend. Het Prodrive team heeft ons zoals altijd voortreffelijk bijgestaan tijdens het Driving Skills for Life evenement. Dankzij alle teammedewerkers en de beheerder van de locatie hebben wij een succesvol evenement gehad!”

    Marcia Kappen, Ford Nederland B.V.
  • “Super goede locatie. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerfaciliteiten. Op het buitenterrein alles aanwezig om een afwisselend en uitdagend programma aan te bieden. 
    Organisatie ism met Prodrive, perfect, korte lijnen, denken mee met de klant en altijd bereikbaar. Ervaren instructeurs, representatief en één team.”

    Corina Kastelein, Jaguar Land Rover Nederland
  • “Smith Communicatie organiseerde een netwerkbijeenkomst bij het Rijvaardigheidscentrum Lelystad afgelopen maand. De samenwerking met eigenaar Indy Dontje verliep zeer prettig en professioneel. Daarnaast was alles qua licht, geluid en techniek perfect geregeld. De gasten vonden het fantastisch om 
    op een locatie te komen waar van alles te zien en beleven was. Kortom een aanraden voor iedere eventmanager die op zoek is naar een unieke beleving voor zijn gasten!”

    Ilse Zandbergen, Smith Communicatie
  • “Om de verkopers van zowel het Citroën als het Peugeot netwerk kennis te laten maken met de verschillende rijhulpsystemen (ADAS: Advanced Driver Assistance Systems) om zo de klant beter te kunnen informeren heeft PSA Nederland in november en december 2017 een training georganiseerd op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Deze centraal gelegen locatie geleid door haar gepassioneerde directeur Indy, is uitermate geschikt om een dergelijk training uit te voeren. De baan beschikt over alle mogelijkheden om de rijhulpsystemen te (laten) ervaren. De gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en de professionaliteit van het team rondom het Rijvaardigheidscentrum hebben wij als zeer goed ervaren.”

    Ineke Kamminga, PSA Nederland