Kom genieten met het hele gezin!

Zondag 17 juni 2018 is het Vaderdag en Rijvaardigheidscentrum Lelystad organiseert een dag vol leuke activiteiten voor het hele gezin. Voor vaders wordt een unieke mix gemaakt van rijvaardigheidstrainingen en fun, en voor de kinderen staat er een goed gevulde dag op het programma waarbij sport en snelheid centraal staan. Moeders kunnen in ons restaurant, met uitzicht op de diverse activiteiten, genieten van een kop koffie of thee en een leesblad. Kortom een dag genieten voor het hele gezin!

 

Voor de vaders:

Voor vaders maken wij een unieke combinatie van een aantal rijvaardigheidstrainingen en een fun onderdeel. Tijdens dit 4,5 uur durende programma worden 4 onderdelen van 45 minuten en een pauze van 45 minuten samen met de kinderen gecombineerd. Onze 2 spectaculairste onderdelen de slipplaat en helling worden gecombineerd met een ongevallentraining. De ongevallensimulator draait de auto 180 graden, waarmee een “roll-over” nagebootst wordt. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe je met deze situatie om moet gaan. Een echte “life saver”. Als afsluiting gaan vader en kinderen samen met autocoureur Indy Dontje een kleine snelheidstest doen met een supercar, waarna onder het genot van een drankje gezamenlijk wordt afgesloten.

 

Voor de kinderen:

Voor de kinderen hebben wij een vol programma waarbij sport en snelheid centraal staan. Naast een stormbaan waarop de kinderen zich fysiek kunnen uitleven, kunnen de kinderen op zoek naar de coureur in hunzelf. Zo mogen zij plaats nemen in een racesimulator waarin zij tegen elkaar een e-battle gaan houden en Kartcentrum Lelystad verzorgt een kleine kartbaan op onze locatie. Als afsluiting gaan de kinderen met hun vader en autocoureur Indy Dontje een kleine snelheidstest doen met een supercar, waarna onder het genot van een drankje gezamenlijk wordt afgesloten. Tijdens het programma wordt er samen met de vaders pauze gehouden waarbij de kinderen onder het genot van een glas limonade en wat lekkers hun eerste ervaringen kunnen delen.

 

Voor de moeders:

Natuurlijk zorgt Rijvaardigheidscentrum Lelystad ook voor de moeders. Zij kunnen in ons restaurant onder het genot van een kop koffie of thee zowel de vaders als de kinderen volgen met hun activiteiten. Wij zorgen dat er diverse bladen klaar liggen zodat zij van een moment voor zichzelf kunnen genieten en bij mooi weer natuurlijk een paar zonnestralen kunnen meepakken op ons balkon.

 

Cadeaubox:

Na boeking van dit bijzondere event ontvangt u op het boekingsadres een cadeaubox met toegangsvoucher met daarop de tijd waarop de vaders en kinderen verwacht wordt op ons rijvaardigheidscentrum, en leuke extra’s.

 

Informatie:

Voor wie?        Voor vaders, moeders en kinderen (leeftijd tussen 5 en 12 jaar oud)

Wanneer?       Zondag 17 juni 2018 (Vaderdag)

Tijd?                Na het boeken van dit arrangement ontvangt u een cadeaubox met toegangsvoucher met daarop de tijd waarop de vaders en kinderen verwacht wordt op ons rijvaardigheidscentrum, en leuke extra’s.

Waar?             Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Duur?              4,5 uur

Kosten?           € 99,95 voor vader en € 24,95 per kind (leeftijd tussen 5 en 12 jaar oud)

Genoemde prijs is inclusief koffie/thee en limonade.

Impressie

 

 

 

 

Er is een fout opgetreden. Fout: SignUpForms is op dit moment niet beschikbaar.