Arrangementen

Voor ieder wat wils, betere voertuigcontrole in combinatie met een leuke dag.

Slipcursus 3 uur

Na ontvangst met koffie, thee of cappuccino en wat lekkers ga je tijdens een 3 uur durende anti-slipcursus het maximale uit onze auto en jezelf halen. Na de broodnodige theorie ga je met een auto van ons de slipbaan op voor onze stuur-, rem en sliponderdelen. Onze theorie en sliponderdelen duren allemaal 45 minuten per onderdeel.

Slipcursus 4 uur

Na ontvangst met koffie, thee of cappuccino en wat lekkers ga je tijdens een 4 uur durende anti-slipcursus het maximale uit onze auto en jezelf halen. Na de broodnodige theorie ga je met een auto van ons de slipbaan op voor onze stuur-, rem en sliponderdelen. Onze theorie en sliponderdelen duren allemaal 60 minuten per onderdeel.

Slipcursus met ongevallentraining

Na ontvangst met koffie, thee of cappuccino en wat lekkers ga je tijdens een 3 uur durende anti-slipcursus het maximale uit onze auto en jezelf halen. Daarna ga je in onze ongevallensimulator ervaren hoe het is om een “roll-over” mee te maken. Daarna legt onze expert stap voor stap uit hoe je met deze situatie om moet gaan. Een echte “life saver”!

Slipcursus met racesimulator

Na ontvangst met koffie, thee of cappuccino en wat lekkers ga je tijdens een 3 uur durende anti-slipcursus het maximale uit onze auto en jezelf halen. Daarna ga je onder begeleiding van GT3 coureur Indy Dontje plaats nemen in onze racesimulatoren. Hij zal je tijdens jouw ronden op één van de internationale circuits laten ervaren hoe het is om heuse raceauto te besturen en te controleren.

Slipcursus met kartarrangement

Na ontvangst met koffie, thee of cappuccino en wat lekkers ga je tijdens een 3 uur durende anti-slipcursus het maximale uit onze auto en jezelf halen. Na een korte transfer, op eigen gelegenheid, van het rijvaardigheidscentrum naar Kartcentrum Lelystad (maximaal 3 minuten) rijd je 2 sessies van 10 minuten in huurkarts waarbij snelheden van 80 km/uur gehaald kunnen worden. Ga met dit arrangement op zoek naar de Max in jezelf!